Podaj swój adres e-mail

Ankiety

Poleć znajomemu drukuj drukuj

Hanane Taidi Obejmuje Stanowisko Dyrektor ds. Komunikacji w PlasticsEurope

PlasticsEurope, ogólnoeuropejskie stowarzyszenie branżowe, reprezentujące producentów tworzyw sztucznych w Europie, ogłosiło mianowanie Hanane Taidi na stanowisko Dyrektor ds. Komunikacji z dniem 1 grudnia 2012. Przed przyjęciem tego stanowiska Hanane Taidi pełniła w PlasticsEurope funkcję szefowej działu Komunikacji.

“Jest mi niezwykle miło, że Hanane zgodziła się wziąć na siebie zarządzanie działaniami komunikacyjnymi na poziomie europejskim”, powiedział Dr Wilfried Haensel, Dyrektor Zarządzający PlasticsEurope. „Jej głębokie zrozumienie wyzwań i możliwości, w obliczu jakich stoi obecnie nasz przemysł oraz jej wiedza w zakresie komunikacji, to ogromne atuty.”

Hanane Taidi dodaje: „Bardzo się cieszę z możliwości przyjęcia na siebie tej odpowiedzialności. Przemysł tworzyw sztucznych ma kluczową pozycję w gospodarce Europy, a my musimy nie tylko więcej komunikować o zaletach naszych materiałów, ale także pogłębiać dialog z naszymi partnerami na temat ważnych dla branży spraw. W doświadczonym i zaangażowanym zespole PlasticsEurope będziemy wspólnie dalej pracować, aby te cele osiągnąć.”

Absolwentka Uniwesytetu Ablemalik Essaadi i Uniwersytetu Charles de Gaulle w Lille w dziedzinie literatury angielskiej, Hanane Taidi rozpoczęła swoją karierę w PlasticsEurope 13 lat temu. W tym czasie zdobyła bogate doświadczenie w zakresie komunikacji, będąc odpowiedzialną za liczne projekty zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne, w 27 krajach europejskich. Jest poliglotką – posługuje się angielskim, francuskim, hiszpańskim i arabskim na poziomie języka ojczystego.

Anna Szalkowska
Communications Manager
PlasticsEurope Polska
ul. Trębacka 4 p. 109

00-074 Warszawa - Poland
Tel. +48 (0) 22 630 99 03

Faks +48 (0) 22 630 99 10

Mobile +48 (0) 695 915 917

lista aktualności
Serwis współfinansowany ze środków UE w ramach działania 8.1.
Wspieranie działalności gospodarczej w dziedzinie gospodarki elektronicznej 8. osi priorytetowej Społeczeństwo informacyjne - zwiększenie innowacyjności gospodarki programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, 2007 - 2013
genplast
Dotacje Na Innowacje | Inwestujemy w Waszą Przyszłość